Outreach

De plek waar je woont, werkt of sport zijn de uitgelezen plekken om ambassadeurs van Jezus te zijn. Door te je gedragen, te handelen en te spreken als Jezus, toon je een discipel van Jezus te zijn en maak je Zijn liefdevolle karakter zichtbaar. In de webshop verkopen we folders en ons magazine die je na een goed gesprek kunt geven.

De beste plek voor goed contact is aan tafel. Nodig mensen bij je thuis uit voor een lekkere maaltijd en je zult zien hoe je op jouw authentieke manier het zout bij de maaltijd kunt zijn!
Om het belang van eten te benadrukken organiseren we 1 keer per maand op vrijdagavond om 19.00 uur een ‘Meet, Greet & Eat’. Er is gelegenheid om elkaar en vooral Jezus te ontmoeten (Meet), beter te leren kennen (Greet) en samen te eten (Eat) in een ontspannen en gezellige sfeer. Je kunt op de website hier meer over lezen bij ‘Meet, Greet & Eat’.

Genezingsdiensten in uw stad of dorp
Op basis van uitnodiging komen Armand en Natalie Lefeu samen met het team van de Wings of Healing naar jouw gemeente in jouw stad, dorp of streek. Tijdens deze diensten wordt er net zoals in Warmond voor de zieken gebeden voor genezing in de naam van Jezus.

Heb je interesse neem dan gerust contact met ons via: info@wingsofhealing.nl